På sustuen i Indien, her er skrædderen med sin lille datter + 2 unge mænd som syer. Her er jeg på besøg hos mændene, som syr Dikkedars silketing.

Dikkedar er lige så vild med bæredygtighed som med farver

Dikkedar var oprindelig en fysisk butik, med adresse i Brønshøj og siden Fiolstræde, København k.

Efter 10 år har jeg valgt at lukke butikkerne, få frigjort tid og i stedet koncentrere mig om det,  jeg i virkeligheden brænder for.

I Dikkedar arbejder jeg med at undgå "stofspild", så derfor er mine designs lavet af restmetervarer. Ved at bruge restmetervarer er både jeg og mine kunder med til at passe på miljøet.

Jeg har etableret et godt samarbejde, med et mindre familiedrevet firma i Indien. Mange ved slet ikke, at det er voksne mænd som arbejder på systuerne i Indien, mens det er kvinder der udfører kvalitetskontrollen.

Mange af mine butikskunder var meget glade for smykkerne fra GUBO samt det flotte kulørte bestik fra italienske MEPRA, så de findes her i webshoppen. 

........................................................................................................................................

Dikkedar sender i genbrugte kasser

Hvorfor købe nye kasser ? Det er fuldkommen overflødigt, når der allerede findes så mange som kan bruges direkte. Mine kasser kommer fra venner, familie og godenaboer.