Betaling

På dikkedar.dk kan du betale med

  • Paypal
  • Bankoverførsel
  • Reg. nr 3186   
  • Konto nr. 3719032443 )   
  • Mobilepay : 43145

Dikkedar.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering

 

Leveringstiden er i de fleste tilfælde 2 hverdage, langt de fleste bestillinger forlader vores lager samme dag eller dagen efter bestillingen er afgivet.

Bemærk : Ved bankoverførsel skal du påregne lidt længere leveringstid, da vi først afsender din ordre, når bankindbetalingen er registreret.
Betalingen skal være registreret på vores konto SENEST 3 DAGE efter ordreafgivelse, da ordren ellers automatisk annulleres.
Varerne er derfor kun reserveret i 3 dage.

Fortrydelsesret

På dikkedar.dk bestræber vi os altid på, at være detaljeret i beskrivelsen af varerne. Alligevel vil det somme tider være sådan, at varen ikke var lige det, du havde troet.

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler i webshoppen, gældende fra den dag du har modtaget varerne. Forudsætningen herfor er dog, at varen er ubrugt og ubeskadiget. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering afholder du selv. Det er vigtigt, at du ved returneringen sørger for, at varerne er forsvarligt indpakket i den emballage, som varen blev sendt til dig, og at varerne ikke kan bevæge sig rundt i kassen, hvis der er tale om skrøbelige varer.
Bemærk at returvarer ikke må sendes pr. efterkrav
Vi returnerer kun penge for varer, som kommer tilbage til os i hel tilstand.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse.

Reklamationsret

Dikkedar.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Dikkedar.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Dikkedar.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Dikkedar
Arnesvej 48

2700 Brønshøj
E-mail: mail@dikkedar.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os.
Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion ved afbestilling

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer, som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen.
Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Dikkedar.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.